flesjes water bedrukken Kan voor iedereen leuk zijn

Verdere info Waterreclame levert 330ml waterflesjes gevuld betreffende bronwater die bedrukt mogen worden betreffende eigen label. Er is selectie uit transparante of blauwe flesjes. Daarnaast kunt u dan ook kiezen een draaidop ofwel ons sportdop. Waterflesjes melden de festival een positieve en frisse look.

U kan voor het weet de eigen flesjes water met persoonlijk etiket bestellen van 252 flesjes (21 trays aangaande 12 flessen).Wij bedrukken uw waterflesjes ook in kleine oplages en de prijzen moeten u dan ook verbazen en het allemaal kan zijn eenvoudig te kopen via de webshop.

In 2004 zochten we naar ons mogelijkheid om ons eigen merk water op de markt te brengen. Al snel kwamen we daar voor het het wel mogelijk was maar dat wij tegen een grote minimale afname aankeken. Ervoor moest ook een opslagruimte gezocht geraken met alle kosten van dien. 

Voor het dit geoorloofd teneinde ons korte uitgave waterflesjes te kopen. Ons korte uitgave waterflesjes mag fijn zijn indien u niet een hele omvangrijke doelgroep bezit.

Hieronder proberen wij u in vijf stappen te raden aan, hoe u tot uw perfecte besluit kunt komen. 6
7
8
9. Water is juist voor een gezondheid

Meer weten? Het mag door te bellen naar 0318-743600 of stuur een e-email naar gerard@maxilia.nl. Of ga ons gewenst waterflesje, upload je merknaam en krijg binnen enkele uren een digitale weergave aangaande je ontwerp. Geen wensen: jouw raakt nergens aan gebonden én het ontwerp kan zijn kosteloos.

Flesje 250 ml Promotionele flesjes water voorzien betreffende de logo of boodschap, geleverd in korte 250ml flessen. Beschikbaar van 264 flesjes. De etiketten worden afgedrukt in kleur en standaard afgewerkt met een ultra glansdruk, perfect wegens dit produceren van een briljante eerste indruk. 

Nieuwsgierig naar een mogelijkheden en op welke manier de ontwerpstudio jouw reclameboodschap zo efficiã«nt mogelijk mag inzetten? Stuur je logo mee betreffende je aanvraag en de ontwerpstudio ondersteunt jou reclame produceren!

Dit ontwerp voor dit etiket is alleen vrij eenvoudigweg te maken betreffende een ontwerpsjablonen welke beschikbaar zijn voor ieder type fles.

Ons duurzaam product het keer op keertje aangewend kan geraken. Leuk ingeval relatiegeschenk wegens je vaste klandizie ofwel indien cadeau vanwege jouw collega's. De selectie is groot. Kom jouw daar niet uit? Gerard helpt jouw graag! Bel of email wegens advies.

Indien u op deze plaats geen tijd voor bezit vervolgens kunnen wij het verder voor u dan ook verrichten, geheel kosteloos. verzend de logo, teksten en afbeeldingen naar het toe per mail en wij vervaardigen er een opwindend ontwerp over.

Wilt u met de festival uitdragen dat u aan duurzaamheid doet? Dan verlenen we u dan ook bij Well Water een unieke gelegenheid. Wij mogen namelijk flesjes water bedrukken met uw logo. Dit zal hierbij teneinde flesjes bronwater van ons persoonlijk festival, waarmee wij al sinds 2003 aan de straat timmeren.

Een flesje water bedrukken mag al binnen 3 werkdagen. Bidons betreffende trekdop, opvouwbare waterflessen, Doppers en metalen bidons. Ze zijn click here er in allerhande maten, soorten, kleurcombinaties en drukmogelijkheden. Doch het mag natuurlijk zo zijn het je nét enigszins wat anders in gedachten hebt.

Wensen zijn je je relaties verrassen met ons originele giveaway, denk het eens aan een opvouwbare waterfles. Gerard adviseert jouw met genoegen over waterflesjes bedrukken opvouwbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *